Livlig

Lampa: Tillverkad av hannarty, inspirerad av Jonas Bohlin

Jonas Bohlin är en av mina favoritdesigners när det kommer till lampor. Hans fantastiska lampa Liv har jag tagit mig friheten att göra en egen tolkning av. En gammal lampskärm, lite tyll, sidenband (att klä in lampstommen med) och sytråd var allt som behövdes för att fixa ihop en liknande kreation. Lampan hänger nu i mitt kök och jag känner mig nöjd med resultatet. I alla fall tills jag har råd att införskaffa en äkta Bohlinlampa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s