Sognsvann

 Bild lånad från Brunklaus
Foto: hannarty
Tidigare i vår var jag och en god vän på Stockholm Furniture & Light Fair. Där sprang vi på en lampa som föll oss båda i smaken, en vacker skapelse som för tankarna till djupa skogar, sol och hav. I fredagens DN Bostad fanns just denna lampa med i ett uppslag benämnt Redaktionens val. Där kunde man även läsa att inspiration till lampan är hämtat från den norska sjön Sognsvann (som även gett namn åt lampan). Designern kommer från Nederländerna och heter Nicolette Brunklaus. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s