Löv till (två) tusen

 Foto: hannarty
Hemslöjden firar 100-årsjubileum i år vilket har uppmärksammats av Liljevalchs Konsthall genom en stor utställning. En del av utställningen utgörs av det stora kollektiva verket Ser du löven för alla träd? Hela 2000 löv bildar ”skogen” i två av Liljevalchs salar. Alla som anmälde sitt intresse har fått chansen att bli lövmakare genom att få smycka och utforma sitt eget löv. Stommen är densamma, gjord av trä i formatet 80 x 50 cm. Ovan ser ni några av mina favoriter bland löven. Skulle definitivt kunna tänka mig att besöka utställningen igen för det är precis som det nämns i utställningens namn, att det kan vara svårt att se löven för alla träd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s