Kvällsidé

 Foto: hannarty
Bild lånad från Alvhem

Just nu äter jag choklad och skissar lite på en idé om en sänggavel. Fick inspiration från en bild jag sett på Alvhems hemsida och då jag behöver någon slags förvaring intill min säng så tror jag att detta skulle kunna vara en variant. Min tanke är att det inte kan vara så svårt att göra själv med hjälp av vitlackerade mdf-skivor, får bli ett semesterprojekt hemma i pappas garage.

En reaktion till “Kvällsidé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s