Summer moodboard

Moodboard: hannarty

Ikväll har jag knåpat ihop en inspirationsboard inför sommaren. En samling av saker jag inspireras av och önskar inför sommaren 2012. Vacker och klassisk design (här i form av Wegners Y-stol och Bruno Mathssons klassiker Eva), dekorativa sommarblommor (just nu älskar jag pioner), härliga klänningar till sommarens alla fester (illustrationer av Liselotte Watkins och Lovisa Burfitt), kreativa skrivbord (har inte gett upp idéen om en arbetsplats trots liten yta här hemma), samt målningar i starka härliga färger.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s