Höganäskrus

Foto: hannarty
 
 
Fyndade ett höganäskrus på en loppis igår, och om precis en vecka åker jag till mysiga Höganäs för att hälsa på mina morföräldrar. Kruset har fått ta plats på min köksbänk på underlägget Manhattan från Svenskt tenn. Fatet med avokado och vitlök kommer också från Höganäs Keramik och det blå lilla fatet är från IKEA. Det är egentligen tänkt att användas till tepåsar men jag har flingsalt i mitt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s