Edblad

Foto: hannarty
 
Idag blev det en tur till Grisslehamn och en av mina favoritbutiker här i Roslagen, nämligen Edblad. Edblad grundades på Singö i Stockholms nordligaste skärgård och butik finns alltså i Grisslehamn men även i Norrtälje, Öregrund och Stockholm. Gillar framförallt Cathrine Edblads smyckesdesign, väldigt fin design till bra pris. De flesta smycken jag använder just nu kommer härifrån, och idag blev det en ny ring till samlingen. Köpte även en fin silverfärgad ljuslyckta som kan skymtas på bilden ovan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s