Takrosett

Foto: hannarty
 
Utan att jag egentligen har funderat så mycket kring det så har jag alltid trott att takrosetter är något man bara ”har turen” att ha i sitt hem. Att det var något som kunde komma på köpet när man investerar i en gammal villa. Givetvis kan så vara fallet men efter lite efterforskning har jag förstått att de finns takrosetter att köpa lite varstans, tillexempel på Bygghemma.se för en billig peng. Kanske inte blir lika fina som den ”äkta” takrosetten på bilden ovan som finns i den skånevilla jag befinner mig i nu, men det kan definitivt vara ett alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s