Swedish Grace

Foto: hannarty
Idag är himmelen alldeles grå här nere i Skåne. Passade på att ta en tur till en outlet i Höganäs där det bland annat säljer produkter från Höganäs Keramik, Rörstrand och Iittala. Jag fyndade en fin ljusstake från Höganäs Keramik som är inspirerad av det klassiska höganäskruset i formen. Hittade även kaffekoppar från Rörstrands serie Swedish Grace till riktigt fyndpris (har tekoppar i samma serie sedan tidigare). Köpte åtta stycken i färgen Äng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s