Carisma, Corona och Qvint

Foto: hannarty

Jonas Bohlin är, som jag nämnt tidigare, en av mina favoritdesigners. Han har skapat tre stycken serviser för Rörstrand; Carisma och Corona (syns på bilden ovan) samt Qvint. Såg alla tre på outleten i Höganäs när jag var där igår, riktigt fina är de. Alla serviser är framtagna med en tanke om att de skall skapa personlig duktning och utstrålning och fungera lika bra till vardag som till fest. Eller som Jonas själv säger; ”Man ska alltid göra vardagen till fest. Det här är ett festporslin för vardagen”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s