Ett år

Foto: hannarty
Idag är det exakt ett år sedan jag fick tillträde till min nuvarande lägenhet, det vill säga ett år sedan vi rev ut golvet i kök, hall och klädkammare samt rev ner garderobsinredningen för att bygga nytt. Är fortfarande toppennöjd med resultatet och trivs bara bättre och bättre här för varje dag som går. En sak återstår däremot fortfarande i min klädkammare, nämligen att hitta en passande lampa att ha där inne. Just nu hänger där bara en glödlampa. Någon som har bra tips på vad som skulle kunna passa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s