Smyckesförvaring nr 2

Foto: hannarty

I ett tidigare inlägg tipsade jag om att man kan använda dekorativa tallrikar och fat att lägga sina mest använda smycken på. Här kommer ett förvaringstips för de smycken man inte använder lika ofta men ändå vill lagra på ett bra sätt. Ni kanske, precis som jag, tidigare har förvarat alla era smycken tillsammans i en ask eller låda. Då är det lätt att de tillslut blir ett enda stort virrvarr av halsband, armband och örhängen som sitter ihop och är omöjliga att få loss från varandra. Som lösning på det köpte jag små förslutbara plastpåsarPanduro, en liten påse för varje smycke. För ännu mer ordning och reda ligger de nu fint fördelade i de små lådorna i min skänk. 

En reaktion till “Smyckesförvaring nr 2

  1. sv. Tack för din kommentar, så kul att höra att du gillade mitt kakfat:-) Och vilken mysig blogg du har! Gillar smyckerförvaringen, nu gäller det bara att hålla den fina ordningen- inte min starka sida tyvärr hehe. Ha en fin kväll!

    MVH
    Sofia/ Kreativ inredning

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s