Ljuspunkt

 Lampa: Luxo L-1
Lampa: Wood

Foto: hannarty
Har spanat efter sänglampor nu ett tag, en som kan passa att ställa på den kommande sänggaveln, och har insett att jag tycker att det är riktigt snyggt med klassiska skrivbordslampor även till det ändamålet. Ovan ser ni superfina Luxo L-1, designad av Jac Jacobsson 1937, och den enkla men ack så stilfulla trälampan Wood. Lampan på den tredje bilden är en gammal goding köpt på IKEA för x antal år sedan som jag kom att tänka på att jag hade undangömd någonstans. Inte så pjåkig, den får nog agera sänglampa till att börja med i alla fall.  


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s