Utflykt

Foto: hannarty

Igår blev det en tur runt i Roslagen. Bland annat besökte vi Väddö gårdsmejeri där de tillverkar ekologisk ost, smör och glass, samt kikade in på flera loppisar och antikvitetsbutiker som vi stötte på längs vägen. Jag fyndade en glasvas samt en porslinskanna som även den går att använda som vas. På kvällskvisten byggde jag och pappa färdigt sänggaveln, nu återstår bara spackling och målning men det får vänta tills jag åker ut hit nästa gång. Nu blir det hem till Stockholm igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s