Glasburk

Foto: hannarty
I mitt kök finns alla möjliga burkar i olika färger och former, dels plåtburkar (som de här), men även en drös med glasburkar i olika storlekar. I dem förvarar jag allt möjligt så som tea, müsli, linfrön, solroskärnor, italienska mandelskorpor med mera. Tycker det är ett bra sätt att förvara olika torrvaror på och dessutom ser man ju vad det är i samt när det behöver köpas påfyllning. I en av burkarna har jag däremot valt att hålla locket öppet och satt ner ett värmeljus och på så vis skapat en enkel ljuslyckta. Burkarna är köpta på lite olika ställen men de flesta är burken Korken från IKEA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s