Pastellkaramell

 Foto: hannarty
De här ursöta små kaffekopparna med tillhörande fat hade jag i min lekstuga (!) när jag var liten. Fick dem av en granne som tydligen tyckte att de passade för lek. Nio stycken koppar och tolv fat, alla i olika pastellfärger, finns ännu kvar och nu står de på en ”nostalgihylla” i ett av mina köksskåp. Har faktiskt serverat kaffe på maten i dem efter en middagsbjudning jag hade tidigare i våras. 

En reaktion till “Pastellkaramell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s