Sarjaton

Pressbild från Iittala
Med tanke på hur det har tisslats, tasslats, snackats och bloggats så har det väl knappast undgått någon att Iittala nyligen haft pressvisning för sin nya serie Sarjaton. Serien består av 26 delar och är skapad genom ett samarbete mellan sex stycken finska designers. Tanken att man ska ”mixa och matcha” ihop delarna alltefter eget tycke och smak. Lite som den rådande trenden om att kombinera udda porslin, olika köksstolar eller likande. Allt försnack att döma så blir det troligen rusning till butikerna när servisen släpps den 3 september. Eller vad tycker ni, flipp eller flopp? 

En reaktion till “Sarjaton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s