Work Lamp

Kollage: hannarty
Jag har vid flertalet tillfällen gått och spanat i butik på snygga Work Lamp från Design House Stockholm. Den där lampan som är inspirerad av arbetslampor till garage eller liknande. Minns ju att det alltid har funnits sådana lampor hemma i garaget hos mina föräldrar och var kan man tänkas hitta dem funderade jag. På Biltema såklart, blev svaret efter lite letande. Ynka 70 kronor är priset och även om Design House Stockholms variant kanske är snäppet snyggare än den mer praktiskt användbara från Biltema så vinner den prisduellen med hästlängder. Priset på Design House Stockholms Work Lamp ligger runt 1600 kronor.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s