Kub

Bilder lånade från By Lassen Kollage: hannarty
Som jag har letat efter de här supersnygga ljusstakarna från danska By Lassen. Såg dem på en möbelmässa i våras och tog då en katalog med mig hem med deras produkter. Var jag sedan lade den där katalogen är frågan, troligen har den försvunnit i någon tidningshög någonstans. Hur som helst så har de där kubformade ljusstakarna funnits kvar i mina tankar och idag gjorde jag ett riktigt google-race för att finna dem. Sökordskombinationen ”dansk ljusstake kub” gav tillslut resultat, och här är de nu. Tror jag gillar precis alla färger och alla varianter. Så fina! Återförsäljare här i Sverige är bland annat Länna möbler. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s