Mission accomplished

Foto: hannarty
Nu är den äntligen färdig. Fast sänggaveln står fortfarande kvar i garaget och väntar på att det sista lagret färg ska torka så än dröjer det innan den står på plats hemma i min lägenhet. Ser inte så mycket ut för världen just nu, men jag återkommer givetvis med slutresultatet och fler bilder när den är installerad där hemma.
För att slippa skruvhål har vi byggt sänggaveln med hjälp av så kallade kex (se bilden uppe i högra hörnet). Tricket är att man fräser spår i mdf-skivorna med en Kexmaskin, limmar sedan i spåren och sätter in kex för att fästa ihop skivorna. Sen pressas allt ihop med tvingar som får sitta kvar tills limmet har torkat. Inredningen i min klädkammare är byggd på samma sätt och resultatet av ”kexandet” blir riktigt snyggt tycker jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s