Artilleriet

 Foto: hannarty
Under min göteborgsvistelse tidigare i veckan passade jag på att besöka några inredningsbutiker i stan. Bland annat kikade jag in i populära butiken Artilleriet. Trevlig butik med blandning av vintage och nutida design. Det blev inget inköp här men däremot blev jag inspirerad av de roliga ljusstakarna som syns på bilden nedan. Två korslagda klassiska silverskedar och ljushylsor borde väl vara allt som behövs för att kunna knåpa ihop liknande ljusstakar själv. Kanske kan vara ett framtida pyssel…
 
Foto: hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s