Små citroner gula

Foto: hannarty
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag letat som en galning efter de här ljusstakarna. Efter att jag tillslut hittat dem så har jag sprungit på dem både en och två gånger. Är det inte alltid så? Först letar och letar man och sen finns det överallt… Hur som helst så upptäckte jag en ny variant i den där Kub-serien när jag kikade in i Norrgavels butik i Göteborg, nämligen som skål. Gillar den ljusgröna färgen i kombination med de härligt gula citronerna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s