Paradisverkstan

Foto: hannarty
Äntligen har jag varit på fina Paradisverkstan på Öland. Har länge velat åka dit och i helgen så fick jag chansen när jag var i Kalmar hos en god vän. Jättemysig butik med massor av vacker keramik omgiven av ljus och öppen arkitektur. Om jag hade haft råd hade jag köpt med mig halva butiken hem, så mycket fint fanns där! Men ett par inköp blev det såklart, är riktigt nöjd. Visar er senare.  


En reaktion till “Paradisverkstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s