Snittblommor

Foto: hannarty
Få saker gör ett hem så ombonat och välkomnande som färska snittblommor. Idag när jag var och handlade hem lite mat (kylskåpet ekade tomt efter en vecka på resande fot) passade jag även på att köpa med mig en bukett med nejlikor. På vägen hem plockade jag med mig lite grönska längs vägkanten som jag blandade upp buketterna med. Nu står tre små fina buketter utspridda i lägenheten, tänk vad lite snittblommor kan göra för känslan i hemmet!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s