Mäkleri och Interiör

Bild: Alvhem
En sida som jag ofta går in på när jag vill ha inspiration eller bara njuta av vackra bilder är Alvhem Mäkleri och Interiör. Här finns alltid vackra hem att inspireras av. Alvhem är inte bara ett mäkleri utan har även en egen butik och vid mitt besök i Göteborg i förra veckan hade jag planerat att kika in där. Till min stora besvikelse så upptäckte jag att de hade semesterstängt så det får vänta till nästa gång jag hälsar på i Göteborg. Idag upptäckte jag däremot att de öppnat igen och lagt ut nya fina hem till försäljning.
 
Bild: Alvhem

Den här fina lägenheten är en av dem som nu är till salu i Göteborg. Gillar stilrenheten med få men väl utvalda möbler så som Bruna Mathssons Eva, Stringhyllan och Laminofåtöljen. Så klart att det är avskalat och stylat till tusen inför visning, men riktigt fint och inspirerande är det hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s