Dagens lunch

Foto: hannarty
Hittade ett recept på Havreplättar med banan i en gammal Buffétidning för ett tag sen. Tyckte det lät gott och idag provade jag att laga dem till lunch. Riktigt goda blev de, jag serverade mina med keso och blåbär, hallon och vinbär. För att lyxa till det lite extra ringlade jag dessutom över lite nyslungad honung som mina föräldrars granne här ute på landet kom över med igår. Mums!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s