Stringhylla – Före och efter

Foto: hannarty        

Ytterligare ett litet projekt är nu genomfört. En gammal stringhylla som tidigare var blå har jag spraymålat vit istället. Synd att ”förstöra” en originalhylla tänker kanske vissa men det jobbet var redan gjort av någon annan då den blå färgen ej är original utan en tidigare om målning gjord med pensel. Därför kände jag ingen skuld alls när jag gick lös med sprayflaskan på denna hyllklassiker. Jag hängde upp gavlarna i snören i ett träd för att komma åt överallt och jag tror att jag lyckades täcka den gamla färgen på alla ställen. Tanken är att jag skall ha hyllan i köket och trots att jag inte har en funkisinspirerad inredning i övrigt så tror jag att det kan bli riktigt fint.En reaktion till “Stringhylla – Före och efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s