Fullastad

Bilder: Stadshem
Om ett par timmar lämnar jag landet och åker hem till stan med en släpkärra fullastad med ”sommarprojekt och sommarfynd”. Äntligen ska sänggaveln få ta plats på sitt rätta ställe och även de nya köksstolarna och den ommålade stringhyllan får följa med på lasset. Ska bli riktigt roligt att få allt på plats där hemma. Kände att jag behövde lite extra inspiration inför allt fixande som komma skall så jag surfade runt lite bland vackra hus och lägenheter på olika mäklarsajter. Hittade en superfin lya på Stadshems hemsida med likande inredningsstil som den jag själv har hemma, en blandning av gammalt, nytt, modernt och klassiskt. 

En reaktion till “Fullastad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s