På vid gavel

Foto: hannarty
Äntligen står sänggaveln på plats! Men det var på millimetern att den passade in vid alla lister och socklar. Puh! Min ”ganska precisa” mätning föll väl in som tur var. Hur som helst så är jag mycket nöjd med resultatet. Den fyller helt klart sin funktion som ”sängbord” samt att jag nu har plats för en ordentlig sängbelysning vilket jag har saknat tidigare. Som ni ser så är det en dörr precis intill sängen, detta då det är en sovalkov jag har i min etta. Dörren gör att sängen skärmas av ytterligare från vardagsrummet vilket ger en känsla av att det är ett litet avskilt sovrum. Gillar också känslan av att sänggaveln liksom ”smälter in i väggen”, det ger ett stilrent intryck tycker jag. 

2 reaktioner till “På vid gavel

  1. Snyggt! Gillar att sängen blir mer markerad också, utan sänggavel blir det lätt lite omysigt tycker jag. Vi har en stor världskarta med svart ram över sängen för att markera den ytterligare.

    Men du, jag måste fråga, vad heter de där snittblommorna?

    Gilla

  2. Hej Sofia, vad roligt att du gillar sänggaveln 🙂 Snittblommorna heter Nejlikor, finns i massor av härliga färger. Just de där köpte jag faktiskt på Ica för en billig peng 🙂

    /Hanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s