Porslinsprinsen

Prins Carl Philip har nyligen släppt en servis som han har designat tillsammans med Oscar Kylberg: Servisen som heter Svenska djur har designats för Gustavsbergs Porslinsfabrik och designerduon sägs ha inspirerats av sina syskonbarn då de kom på idén till servisen. Än så länge har endast två produkter ur serien lanserats, nämligen Skogshare och Mullvad. Serien kommer sedan fyllas på med fler delar allteftersom. Vid första anblick tyckte jag att servisen kändes lite väl barnslig, men efter lite mer begrundande så tycker jag faktiskt att de är ganska söta de där små djuren. Dock inte något jag känner att jag vill lägga mina slantar på. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s