De nya stolarna

Foto: hannarty
Så här ser det ut i köket med de nya ekstolarna. Tycker att de bryter av fint mot allt det vita. Än så länge sitter de gamla tyget kvar på sitsarna men så snart jag får tid till att leta efter ett snyggt tyg så ska jag klä om dem. Tror jag vill ha något mönstrat, ganska färgglatt tyg.
Foto: hannarty
Som ni ser så har jag inte bytt ut min lilla vita hylla i köket mot stringhyllan ännu. Blev lite fundersam när jag väl kom hem om jag verkligen vill ha stringhyllan där. Färgen på hyllplanen är nämligen ett mycket ljusare träslag än stolarna och jag tror inte att det skulle bli så snyggt ihop. Tills vidare får därför den gamla hyllan sitta kvar så får vi se om jag kanske hittar någon annan plats för stringhyllan.


En reaktion till “De nya stolarna

  1. Älskar ditt hem! Ganska olikt min egen stil, men ack så inspirerande ändå. Superfint! Och du, om du inte hittar något ställe där Stringen passar in så kan den få bo hos mig – just sayin 😉

    Ha det gott! / Em

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s