Höst i Paris

Hur fina och inspirerande var inte de här bilderna som jag hittade på IKEA Livet hemma!? Där kallar de inlägget för Vår i Paris, själv tycker jag att det känns minst lika mycket som Höst i Paris med tanke på de murriga höstfärgerna som bakverken visar upp. Gulorange, mörkrosa, vinrött, grönt och brunsvart – precis som färgerna i naturen när sommaren är på väg att övergå till höst. Jag gillar verkligen hösten, framförallt september som har kommit att bli min favoritmånad de senaste åren. Gillar känslan av nystart som jag skrev om i förra inlägget, de vackra gulorangeröda löven, hemmamys med tända ljus och hög klar luft.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s