Tema: Nystart

Kollage: hannarty
Efter sommaren när jobbet drar igång igen får jag alltid en känsla av nystart. Precis som under skoltiden så får jag lust att fixa, förändra och organisera saker och ting. Köpa ny almanacka och fylla på med hösten schema och aktiviteter, rensa ut gammalt och plocka in nya härliga prylar, komma in i vardagliga rutiner och liksom nystarta livet. Idag bjuder jag därför på ett nystartskollage med inspiration från skolstarts- och kontorstider.
Uppifrån från vänster: Inspirationsbild – IKEA Livet Hemma, Förvaringsboxar – Granit, Blyertspenna – Faber Castell, Stol Eames Plastic Armchair – Vitra, Filofax – Mulberry, Memoblock Elefant – Svenskt Tenn, Klämmor – Granit, Notebook – Butiks butiken, Skrivbordslampa Aröd – IKEA. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s