Eiffeltorn

Foto: hannarty
 
 
Apropå Paris så kom jag på att jag har två fina Eiffeltorn-halsband som jag inte har använt på länge. Ett i guld och ett i silver och de är ungefär tre centimeter höga. Ursprungligen är de broscher som har suttit på en liten ”platta” som det stod Paris på men jag gjorde raskt om dem till halssmycken istället. Det första, i guld, fyndade jag på loppis för 3-4 år sedan. Det blev en riktig favorit och jag använde det jättemycket. Senare hittade jag ett i silver också på en annan loppis något år senare. Så nu kan jag variera mig beroende på om jag använder silver- eller guldsmycken i övrigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s