IKEA-katalogen 2013

Foto: hannarty
Idag låg nya IKEA-katalogen på hallgolvet när jag kom hem. När jag var yngre, vill minnas att det var tiden kring högstadiet, så gick jag och väntade hela halva sommaren på att den nya IKEA-katalogen skulle komma. Oftast kom den precis i slutet av sommarlovet, som nu runt den 20:e, och jag sprang till brevlådan varje dag i augusti så fort posten hade kommit. När den väl dök upp bläddrade jag igenom den gång på gång och inspirerades av alla miljöer och nyheter som kommit. På den tiden gick IKEA-katalogen nära på att likställas med självaste bibeln för mig. Idag kan jag inte säga att jag blev lika uppspelt, troligen för att jag har vidgat mina vyer något vad gäller inredning sedan fjortånårsåldern. Men även för att det inte alls kändes så där nytt och fräsch som det brukar, vill snarare påstå att jag tycker att omslaget var riktigt tråkigt. Inte alls inspirerande. Något bättre blev det dock när jag bläddrade igenom katalogen, min favoritmiljö ser ni på bilden ovan. Men säga vad man vill, IKEA är ett fantastiskt företag på många sätt. Smarta och duktiga på i princip allt de gör. Inte konstigt att de var ett frekvent förekommande skolexempel då jag läste min ekonomiutbildning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s