Återupplivat från Frank

 Tapet: Svenskt Tenn
Nämen oj så överraskad och glad jag blev när jag kikade in på Svenskt Tenns hemsida idag. De har nämligen återupplivat några Josef Frank tapeter och en av mina favoriter Eldblomma finns nu även i blått. Hur fin är inte den!? Har tidigare funderat på att ha franktapeten Vårklockor i köket men nu har jag helt klart ändrat mig. Vill ha blå Eldblomma på mina köksväggar NU! 

Tapet: Svenskt Tenn
I tapetsortimentet fanns fler nyheter, bland annat den här sobra tapeten med det vackra namnet Söndagsmorgon. Fin om man vill ha en livfull men ändå lite diskret tapet i tillexempel hall, kök eller sovrum. Superfina pastelliga färger. I like! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s