Höstinspo

Foto: hannarty
 
Senaste numret av ELLE bjöd på ett ursnyggt omslag i guld, svart och rosa. Just de färgerna vill jag ha massor av i höst. Inte enbart i inredningen utan även avseende kläder och accessoarer. Letade lite i mina gömmor och fann en del prylar som passar på temat.  Ljusstake och hjärta i mässing från Skultuna, armbandet har jag gjort själv genom att köpa pärlor på lösvikt (finns bland annat i Pärlshopen), läppstiftet i rosa kommer från Estée Lauder och den cerisa nejlikan norpade jag ur en av mina små vaser i lägenheten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s