Kräfttider

Kollage: hannarty
 
I helgen var jag på en supertrevlig kräftskiva i Stockholms skärgård och på lördag är det dags för kräftkalas igen, men då på en takterass på Lilla Essingen. Så vad kan passa bättre i dessa kräfttider än att skrapa ihop ett kollage på temat.
 
Uppifrån från vänster: Inspirationsbild – IKEA Livet Hemma, Stol Tolix – Designbutiken, Ljuslyktor Kastehelmi – Iittala, Kräftor -Föredrar ni egenfångade eller köpta?, Servis – Filippa K Rörstrand,  Servetter – Svenskt Tenn, Ljuskrona Sarfatti – Svenssons i Lammhult.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s