Hipp hipp hurra

Foto + målning: hannarty
 
I helgen firade familjen E mammas födelsedag, supertrevlig dag med massor god mat, skratt och lekar. Den här målningen fanns bland presenterna, fast då endast i fotografi-form. Den står nämligen fortfarande kvar här hemma hos mig då jag inte hade möjlighet att frakta med mig den på bussen. 60×60 cm är den, vilket också är passande med tanke på att det var just 60 år som mamma fyllde. Motivet, som kan tyckas vara ett riktigt virrvarr av allt möjligt, är inspirerat av sådant som jag förknippar med min mamma och sådant som jag tror mig veta att hon gillar. Hon verkade bli glad i alla fall vilket var roligt! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s