Helginspiration

 
Foto: hannarty
 
 
Igår var jag och en god vän på Moderna Museet och spanande in utställningarna Picasso VS Duchamp, Yoko Ono Grapefruit samt Moderna Museets samling. Måste säga att jag inte alls kände mig särskilt imponerad av Yoko Onos utställning Grapefruit, kanske för att jag är mer intresserad av måleri som konstform, kanske för att jag inte var tillräckligt påläst om henne och utställningen. Hur som helst så fann jag mer inspiration i Picasso/Duchamp-utställningen och Moderna museets samling. Jag passade på att fotografera några av målningarna jag gillade bäst. Den första är en Picasso, den andra är målad av Willem de Kooning, men konstnären av den tredje målningen ovan  missade jag att lägga på minnet. Någon som vet? 

En reaktion till “Helginspiration

  1. hello! gillar dina inlägg och det är en inspirerande blogg som tilltalar mig!! kul!!! jag hälsar på fler ggr!!
    Hittade hit genom att googla på Lovisa Burfitt!!
    En fin dag önskar jag dig och flera inlägg tack!
    Kram BeA

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s