Drömlya

 
Efter ett långt uppehåll här på bloggen kände jag att det var dags för lite ny inspiration. Ramlade över den här drömlyan, ni hittar den på Per Jonsson Fastighetsförmedling, och kan ju inte annat än att dela med mig av de fina bilderna. Enkelhet i form av en ljus fin lägenhet, fina designklassiker så som Y-stolen och Jonas Bohlins fina lampa Liv. Plexiglasbordet är en annan favorit i inredningen liksom det vitlackerade golvet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s