Ögongodis


På tal om Olle Eksell och hans Cacao-ögon så kan man inte säga annat än att de är riktigt populära som inredningsdetalj i affischform. De två bilderna ovan hittade jag i två olika lägenheter på Alvhem Mäkleri´s hemsida och om man bild-googlar på cacao-ögon så hittar man en hel drös med varianter på olika bloggar och inredningssajter. Noterade att affischerna säljs på Moderna Museet, dock var det ett par månader sedan jag var där senast så jag är osäker på om de fortfarande finns bland deras utbud. Men det kan ju vara värt att springa dit och kika om man är aspirant. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s