Design- och konstvår

 Bild: Liljevalchs
I fredags slog Liljevalch konsthall upp portarna för Vårsalongen 2013. Vårsalongen är en årlig utställning och den första salongen hölls redan år 1921. Alla som fyllt 18 år är välkomna att ansöka och verken väljs sedan ut av en jury som tillsätts varje år. Med andra ord är det ett tillfälle för okända (och kända) konstnärer att få chans att ställa ut sin konst. Vårsalongen pågår från 25 januari till 24 mars 2013 och givetvis planerar jag att besöka utställningen för att spana in årets verk.
En annan utställning jag har planerat att besöka i vår är Stockholm Furniture Fair som hålls på Stockholmsmässan den 5 – 9 februari. Jag besökte mässan förra året med en god vän och det var en väldigt bra och inspirerande mässa. Här samlas både ny och klassisk design och jag kan varmt rekommendera er att besöka den! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s