Alice i underlandet

 Foto: hannarty

Vilken härlig lördag jag har haft! Sovmorgon följt av brunch på Mornington Hotell, därefter en sväng på Svenskt tenn och sedan besökte vi Vårsalongen på Liljevals konsthall. Årets upplaga av Vårsalongen bjöd på en väldigt blandning av olika konstnärliga uttrycksformer. Jag tog en hel del bilder på sådant som föll mig i smaken men jag väljer att dela med mig av mina absoluta favoriter. Maria Jakitalos färgsprakande Alice i underlandet-inspirerade målningar. Häftiga är ordet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s