Lady in red

Foto: hannarty
 
Idag plockade jag fram penslarna igen efter ett ganska långt uppehåll med målandet. Kändes väldigt roligt att få kladda lite. Jag har sällan en plan för vad jag skall måla när jag sätter igång, så även idag. Började därför med att fylla paletten med alla möjliga färger. Svart, vitt och olika röda nyanser var däremot de färger som användes mest denna gång. Resultatet ser ni nedan. 

 
Målning och foto: hannarty
 


2 reaktioner till “Lady in red

  1. Vad roligt att du gillar mitt kladd 🙂 Gör ett nytt försök så tror jag säkert att du får till det såsmåningom!

    Hälsningar
    Hanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s