Rosa

En sak som jag, av någon anledning, alltid faller pladask för är färgen rosa. Kan inte låta bli att titta till lite extra när denna egentligen ganska barnsligt tjejiga färg dyker upp, oavsett om det handlar om inredning, kläder eller annat. En rosaskimmrande himmel, härligt neonrosa träningskläder, eller som här – en rosa soffa. Favoritfärgen i kombination med en vägg av stringhyllor fyllda med böcker och kuddar från Svenskt tenn gjorde ju inte det hela sämre får jag ju erkänna. Riktigt snyggt och inspirerande kombo!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s