Kalmarpärla

Bilder: Hemnet
 
Det här fina huset tillhör (än så länge) min bästa vän och hennes pojkvän, men då de ska flytta till nordligare breddgrader ligger huset nu ute till försäljning. Huset som i princip bara bestod av fyra väggar och tak när de köptes är nu helrenoverat. Resultatet blev superfint tycker jag! Än mer imponerande är att de har gjort alltihop själva! Så om det är någon som är på husjakt i Kalmar – Här har ni en riktig pärla! På Hemnet kan ni spana in fler bilder. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s