Den vackraste tiden är nu

Foto: hannarty
Just nu står körsbärsträden i Kungsträdgården i full blom. Jag var där i måndags och fotograferade när de rosa små blommorna precis hade börjat slå ut, idag var alla knoppar utslagna och varenda stockholmare var där för att spana in den blomstrande skönheten. Om du bor i Stockholm tycker jag definitivt att du ska ta dig dit så snart som möjligt för det är verkligen något extra att stå under träden och spana upp i de rosa trädkronorna. Om inte så får du i alla fall en liten glimt av finheterna här på Hannarty.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s