De där bordet…

Jag följer Alvhems Mäkleri och Interiör på Instagram och häromdagen fick jag syn på den här lyan och det superfina bordet med mässingsyta. Hur fint!? Tydligen så säljs det i Alvhems egen butik för ett gäng tusenlappar. Ska spana på second hand i sommar för att se om jag kan hitta nåt liknande för en billigare peng. Kanske har jag sån tur att jag hittar ett lika fint bord som min goda vän Ida gjorde på loppis.  

En reaktion till “De där bordet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s