Syren

Foto: hannarty

Jag vet inte hur många gånger jag har gjort inlägg om blommor här på bloggen, men det tål att upprepas. Det finns verkligen inget som gör ett hem så trivsamt som blommor i alla dess former och färger. Idag är det årets första syren som får pryda soffbordet här hemma. Vilken sommarkänsla! Extra bra är dessutom att den fina syrenkvisten kostade alldeles gratis. Såhär års finns det ju hur mycket fin grönska som helst att plocka med sig hem. Så länge man håller sig ifrån privata rabatter och planteringar vill säga…   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s